Bel voor spoed Workum 0515-54 12 29 of Koudum 0514-52 18 88

Dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren

Of het nu gaat om uw hond, kat, konijn of hamster: bij dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif is uw gezelschapsdier in vakkundige handen.

Afspraak maken

Vlooien, teken en wormen

Vlooien, teken en wormen zijn niet alleen enorm vervelend voor uw hond of kat, maar ook voor u! Wij helpen u graag met preventie en bestrijding.

Lees meer

Gebitsbehandeling

Wij bieden diverse mogelijkheden voor de gebitsbehandeling van uw huisdier. Net zoals bij mensen geldt: een gezond gebit is een gezond lichaam. Het gebit van uw huisdier heeft enorme invloed op de algehele gesteldheid.

Lees meer

Sterilisatie en castratie

Laat de sterilisatie en castratie van uw huisdier altijd uitvoeren door professionals. Laat u informeren over de beste opties voor uw huisdier!

Lees meer

Vaccinaties

Regelmatig en goed vaccineren voorkomt besmettelijke en ernstige ziektes bij uw huisdier. Welke vaccinaties uw huisdier nodig heeft is afhankelijk van de situatie en het soort dier.

Lees meer

Aanvullende onderzoeken

Heeft uw gezelschapsdier aanvullende onderzoeken nodig? Ook voor een bloed- of mestonderzoek staan de specialisten van Van Waard tot Klif voor u klaar!

Lees meer

Chippen

Het laten chippen van uw huisdier is in sommige gevallen verplicht maar ook zeker verstandig. Na weglopen is een huisdier door goede registratie gemakkelijk te koppelen aan de rechtmatige eigenaar.

Lees meer

Konijnen

Konijnen zijn leuke, speelse en slimme dieren. Ze zijn ook ontzettend populair als huisdier.
Natuurlijk wilt u uw konijn zo lang mogelijk gezond houden. Van Waard tot Klif helpt u op weg en staat voor u klaar!

Lees meer
Created by Wefabric