Bel voor spoed Workum 0515-54 12 29 of Koudum 0514-52 18 88

Vruchtbaarheid

Door onze jarenlange ervaring én uitgebreide vakkennis staan we u bij met advies en ondersteuning op het gebied van vruchtbaarheid van uw landbouwhuisdieren.

Afspraak maken

Efficiëntie & optimalisatie

Een efficiënt voorplantingsproces en een goede vruchtbaarheid is van essentieel belang voor het goed functioneren van uw melkveebedrijf. Met oog op kosten en diergezondheid zijn wij continu bezig om de vruchtbaarheid van uw dieren te optimaliseren, zo de kosten te drukken en de opbrengsten voor uw (melkvee)bedrijf te verhogen. Huisvesting, voeding en de algemene gezondheid van de koeien staan hierbij centraal.

Snelle behandelprocedure

Bij individuele vruchtbaarheidsproblemen bij koeien zijn de dierenartsen van Van Waard tot Klif in staat snel te diagnosticeren en te behandelen. We zijn dag en nacht beschikbaar voor acute gezondheidsproblemen of benodigde ondersteuning. Het is bij ons mogelijk om te werken in abonnementsvorm. Zo hebt u beter inzicht in de kosten én profiteert u van een gereduceerd tarief!

Vast contactpersoon

Wij werken zoveel mogelijk met vaste contactpersonen voor uw bedrijf. Zo kunnen we u zo efficiënt en goed mogelijk bijstaan. Lees hier meer over bedrijfsbegeleiding.

Created by Wefabric