Bel voor spoed Workum 0515-54 12 29 of Koudum 0514-52 18 88

Bedrijfsbegeleiding

Breng uw diergezondheid naar een hoger niveau door een samenwerking met onze geborgde rundveedierenartsen

Afspraak maken

Samenwerking met specialisten

Door middel van bedrijfsbegeleiding gaan de dierenartsen van Van Waard tot Klif een samenwerking aan om de diergezondheid en de productie van uw melkveebedrijf te optimaliseren. Deze bezoeken zijn periodiek (variƫrend van elke week tot eens per maand). Met bedrijfsbegeleiding worden onder andere de volgende onderwerpen periodiek behandeld:

  • Productie
  • Diergezondheid
  • Vruchtbaarheid
  • Uiergezondheid
  • Jongveeopfok

Er gelden speciale kortingstarieven in het geval van periodieke bedrijfsadvisering. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Vetwerk

Vetwerk is een tool om bedrijfsprocessen op een melkveebedrijf te monitoren en verdieping van de bedrijfsbegeleiding geeft. Hierbij hebben we inzicht in productie- en gezondheidsgegevens. Tijdens de bedrijfsbegeleiding voert de veehouder de gegevens in de tablet in. Na afloop wordt automatisch een bezoekrapport gegenereerd en vindt er een terugkoppeling plaats naar het eigen managementsysteem.

PirDAP

Met het geavanceerde PirDAP systeem hebben we inzicht in melkproductie, uiergezondheid, duurzaamheids- en vruchtbaarheidsgegevens van uw bedrijf. Wij houden deze gegevens bij en indien nodig en gewenst haken wij hier op in bij onze advisering.

Created by Wefabric