Bel voor spoed Workum 0515-54 12 29 of Koudum 0514-52 18 88

Vetplan®; hét preventieve zorg abonnement voor uw huisdier!

Vetplan® is een preventief zorg abonnement voor honden en katten. U betaalt een klein vast bedrag per maand en ontvangt hiervoor preventieve zorg die nodig is voor een lang en gezond leven. Zo worden eventuele gezondheidsrisico’s al in een vroeg stadium ontdekt. Naast de jaarlijkse gezondheidscheck en standaard vaccinaties, ontwormmiddelen, vlo- en tekenmiddelen (die u dan NIET hoeft te betalen als u ze ophaalt!) ontvangt u ook nog eens een leuke korting van 10% op overige consulten (excl. spoed), overige vaccinaties en tandheelkunde. Ook krijgt u automatisch herinneringen per email of sms, zodat u geen behandelingen vergeet.

U kunt ook kiezen voor een uitgebreider pakket: het VetPlan® Plus
Bij een grote groep huisdieren kan het erg wenselijk zijn om per jaar extra diagnostiek/gezondheidschecks uit te voeren. Bijvoorbeeld bij een ouder huisdier of een huisdier met een chronische aandoening. Om de eigenaren van deze dieren ook hun kwalitatieve zorg goed te kunnen laten geven, is er een VetPlan® Plus. Dit is een abonnement met dezelfde (preventieve zorg) vouchers als het VetPlan®, aangevuld met een aantal vouchers voor diagnostiek:
– Extra consult/gezondheidscheck bij de dierenarts
– Bloedonderzoek (screening op orgaanfuncties)
– Urineonderzoek
– Bloeddrukmeting bij VetPlan® kat

Aanmelden is eenvoudig. U vult bij de balie van één van onze locaties de schriftelijke overeenkomst in. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U kunt voor vragen of verdere uitleg ook terecht bij de assistentes: zij geven u graag alle informatie.

 

 

N.B. Vetplan® is geen verzekering en biedt dus geen dekking als uw huisdier plotseling ziek wordt. Wilt u nooit voor onvoorziene kosten komen te staan? Dan heeft u, naast Vetplan, een dierenverzekering nodig.

Created by Wefabric